About

 

 

The East Coast ID directors have managed programs that within the past 10 years have placed over 400 players into some of the Nation's top collegiate soccer programs.

East Coast ID focuses on providing players a platform to showcase their talents in front of a wide variety of NCAA D1, D2, & D3 coaches, through an array of camp opportunities with the goal of players being recruited to play college soccer.  

All East Coast ID camps include the #BeCommitted education seminar & player pack, which instructs players on all aspects of the recruitment process; Marketing Me, Choosing the Right Destination, The Recruitment Time-Line, & Self Assessment.

#EastCoastCommitted

3 Hour Showcase Camp Schedule:

  • 9:45am Player Arrival / Coach Meet & Greet

  • 10:00am Training Session#1 (60min)

  • 11:00am #BeCommitted Seminar (30min)

  • 11:30am Pre-Game College Warm-Up

  • 12:00pm ID Games (60min)

  • 1:00pm Dismissal

1.5 Hour Showcase Clinic Schedule:

  • 5:15pm Player Arrival / Coach Meet & Greet

  • 5:30pm Training Session#1 (45min)

  • 6:15pm ID Games (45min)

  • 7:00pm Dismissal

1 Day Showcase Camp Schedule:
Day 1

  • 9:00am Player Arrival / Coach Meet & Greet

  • 9:30am Training Session#1 (45min)

  • 10:15am Small Sided ID Games (45min)

  • 11:00am Lunch / Break (30min)

  • 11:30am #BeCommitted Seminar (30min)

  • 12:00pm Pre-Game College Warm-Up

  • 12:15pm ID Games (80min)

  • 1:45pm Dismissal

2 Day Showcase Camp Schedule:
Day 1

  • 9:00am Player Arrival / Coach Meet & Greet

  • 9:30am Training Session#1 (45min)

  • 10:15am Small Sided ID Games (45min)

  • 11:00am Lunch / Break (30min)

  • 11:30am #BeCommitted Seminar (30min)

  • 12:00pm Pre-Game College Warm-Up

  • 12:15pm ID Games (80min)

  • 1:45pm Dismissal

Day 2

  • 9:00am Player Arrival / Coach Meet & Greet

  • 9:30am Training Session#1 (45min)

  • 10:15am Tatical Session / Break (15min)

  • 10:30am Pre-Game College Warm-Up

  • 10:45am ID Games (80min)

  • 12:30pm Dismissal